Praktyczny Kurs Modlitwy - ks. Zbigniew Paweł Maciejewski

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Producent: Fundacja Nasza Winnica

Książka "Praktyczny kurs modlitwy" wprowadza bez zbędnego gadulstwa w metodę modlitwy zwanej Lectio Divina. Pokazuje, jak w swojej osobistej modlitwie słuchać Boga. Książka ogranicza do niezbędnego minimum wskazówki, koncentrując się na istocie metody i praktycznym w nią wprowadzeniu. Ma charakter kursu - po każdym rozdziale są zadania do wykonania przewidziane na kolejne dni.

Książka z założenia jest elementarzem - ma służyć jako pomoc w pierwszych krokach na drodze modlitwy. Korzystać z niej może młodzież, starsze dzieci i początkujący dorośli. "Praktyczny kurs modlitwy" może stać się ważną pomocą dla katechetów i księży w ich pracy duszpasterskiej.

Poniżej plik pdf:

Informacje dodatkowe

ROK WYDANIA: 2016

WYDAWNICTWO: FUNDACJA NASZA WINNICA

AUTOR KSIĄŻKI: ZBIGNIEW PAWEŁ MACIEJEWSKI

OPRAWA: MIĘKKA

STRON: 16

Książeczka w pakietach

Zachęcamy do nabywania książeczki w pakietach - 2, 10, 25, 50, 100, 200, 500, 1000 egzemplarzy. Im więcej egzemplarzy w pakiecie, tym mniejsza cena egzemplarza - już od 80 groszy.

Oferta pakietów [KLIKNIJ TUTAJ]